Parsons Tony - Mūsų istorijos
search
  • Parsons Tony - Mūsų istorijos

Parsons Tony - Mūsų istorijos

2,95 €
Nėra mokesčio
2007 Lietuvių kalba, "Alma littera", 440 psl., k.v.
Būklė: Labai gera
Kiekis
Paskutinė prekė

  Duomenų apsauga

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Tonis Parsonsas (Tony Parsons) karjerą pradėjo muzikiniame leidinyje New Musical Express. Sensaciją sukėlęs jo romanas „Vyras ir vaikas“ sulaukė milžiniško populiarumo visame pasaulyje. Knyga išversta į 36 kalbas, iš viso jos parduota per du milijonus egzempliorių. Kitos autoriaus knygos „Vyras ir žmona“, „Šeimos keliu“, „Mūsų istorijos“ taip pat tapo bestseleriais. Romano „Šeimos keliu“ ekranizacijos teisės parduotos Džulijai Roberts. Tonis Parsonsas gyvena Londone.
Teris grįžta iš Berlyno, kur ką tik susidraugavo su legendiniu roko muzikantu Dagu Vudu. Tačiau vos atvykęs į Londoną Dagas ima atakuoti paslaptingą jauną fotografę Miglą, kurią Teris beprotiškai myli. Ar Teriui užteks stiprybės atlaikyti šį išbandymą?
Rėjus – paskutinis muzikinio savaitraščio darbuotojas, tebeturintis ilgus plaukus ir dėvintis plačias kelnes. Manydamas esąs atleistas, Rėjus ieško paguodos vyresnės moters glėbyje. Išgirdęs, kad Džonas Lenonas – Londone, Rėjus pasiryžta surasti šį „bitlą“, paimti iš jo interviu ir taip ištaisyti padėtį darbe. Ar pavyks Džonui Lenonui ir poniai Braun išgelbėti jaunuolio sielą?
Leoną persekioja Dagenamo Šunys. Šią gaują baisiai įžeidė viena jo recenzija. Besislapstydamas diskotekoje, Leonas sutinka savo svajonių merginą, šokio karalienę. Ar gali tokiomis aplinkybėmis užsimegzti ta vienintelė, didžioji gyvenimo meilė?
„Mūsų istorijos“ – knyga apie tikėjimą, kad amžinai liksi jaunas. Tai knyga apie jaunimo svajones, dūžtančias suaugusiųjų pasaulyje, apie seksą, meilę ir rokenrolą. Šioje knygoje Tonis Parsonsas sugrįžta atgal į jaunystę, kad papasakotų mums istoriją, kuri daugelį metų laukė savo valandos.
1 Vienetas