• Išparduota
Aušraitė Jūratė - Kodėlčius mokosi Imagine Logo
search
  • Aušraitė Jūratė - Kodėlčius mokosi Imagine Logo

Aušraitė Jūratė - Kodėlčius mokosi Imagine Logo

4,99 €
Nėra mokesčio
2010 Lietuvių kalba, "Žara", 76 psl., m.v.
Būklė: Labai gera
Kiekis
Išparduota

  Duomenų apsauga

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Imagine Logo – tai šiuolaikinė kompiuterinė mokymosi priemonė, nuostabiai paprasta ir kartu labai sudėtinga. Naudingų ir suprantamų dalykų joje yra ir pradinukams, ir vyresniųjų klasių mokiniams, ir studentams, ir mokytojams ar dėstytojams. Čia kiekvienas atras ką nors sau – tyrinėjimo aplinką, galimybę save realizuoti kaip menininką, dizainerį ar programuotoją...
Mėgstantys piešti ras puikią taškinės grafikos piešimo priemonę, leidžiančią kurti ir paprastus piešinius, ir animaciją, kurią galima naudoti ir interneto tinklalapiuose. Mėgstančius programuoti stebins turtinga objektinio programavimo aplinka ir labai paprasta programavimo kalba, paprastos (bet profesionalios) garso ir vaizdo informacijos panaudojimo galimybės.
Knygoje pateiktos 26 temos: nuo paprasčiausių piešimo ir animacijos projektų iki klasikinės vėžliuko grafikos bei rimtų įgarsintų animacinių mikropasaulių, nuo skaidrių iki mokomųjų aplinkų kūrimo. Esame įsitikinę, kad ši knyga bus puikus pagalbininkas smagiai ir turiningai praleisti laiką prie kompiuterio, įgyti naudingos patirties, sužadins norą žengti toliau.