Rasmusson Brigitta - Didžioji virtuvės knyga
search
  • Rasmusson Brigitta - Didžioji virtuvės knyga

Rasmusson Brigitta - Didžioji virtuvės knyga

9,95 €
Nėra mokesčio
2004, Lietuvių kalba, Alma littera, 767 p., k.v.
Būklė: Labai gera
Kiekis
Paskutinė prekė

  Duomenų apsauga

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Padažai, sriubos, žalumynų patiekalai, žuvų ir jūros gėrybių skanėstai, mėsa, paukštiena, laukiniena, italų virtuvės gėrybės, kuskusas, patiekalai iš sūrio, kiaušinių, picos ir pagaliau saldžioji pabaiga – desertas. Patiekalai neriebūs. Bus ir skanu, ir naudinga, jei teisingai paskirstysite proporcijas. Knyga įkvėps kiekvienos šeimininkės vaizduotę. Tiek pradedantieji, tiek ir šilta, ir šalta matę kulinarai nesitvers kantrybe pasinerti į gastronomijos “alchemiją”. Įspūdingos iliustracijos bei šiuolaikiški, kosmopolitiški ir paprasti receptai! Per 500 nuotraukų, žingsnis po žingsnio vaizduojančių, kaip pagaminti ir patiekti patiekalus, praktiniai kulinarijos pradžiamokslio patarimai, informacija apie virtuvės reikmenis ir įrangą, prieskonius, kulinarijos terminų žodynėlis, išsami rodyklė, matavimo vienetų lentelė. Receptai išbandyti leidyklos “Ica” eksperimentinėje virtuvėje. Turinys: Padažai... Sriubos... Žalumynų patiekalai... Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai... Mėsos patiekalai... Paukštiena... Laukinienos patiekalai... Makaronai, ryžiai, kuskusas, bulgur, polenta... Sūris ir kiaušiniai... Picos, pitos, pyragai... Desertas... Duona, bandelės, pyragaičiai... Konservuoti ir marinuoti produktai... Kvietimas į šventę... Kulinarijos terminų žodynėlis... Rodyklė... Matavimo vienetų lentelė...
1 Vienetas