Purvinienė B. - Konservai ir pusgaminiai mūsų virtuvėje
search
  • Purvinienė B. - Konservai ir pusgaminiai mūsų virtuvėje

Purvinienė B. - Konservai ir pusgaminiai mūsų virtuvėje

3,95 €
Nėra mokesčio
1962, Lietuvių kalba, Valstybinė politinės ir mokslinės literatūros leidykla, 160 p., m.v.
Būklė: Gera
Kiekis
Paskutinė prekė

  Duomenų apsauga

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Turinys: I. Mėsos konservai. 1. Rūkyta mėsa: Šalti užkandžiai. Šilti užkandžiai. Sriubos. Apkepai. Įvairūs patiekalai. Kepiniai. 2. Dešros: Šalti užkandžiai. Šilti užkandžiai. Sriubos. Apkepai. Įvairūs patiekalai. Kepiniai. 3. Konservai hermetiškoje taroje: Šalti užkandžiai. Šilti užkandžiai. Sriubos. Įvairūs patiekalai. Apkepai. II. Žuvis. 1. Sūdyta žuvis: Šalti užkandžiai. Aptepai. Šilti patiekalai. Apkepai. 2. Rūkyta žuvis: Šalti patiekalai. Šilti patiekalai. 3. Žuvies konservai: Šalti užkandžiai. Šilti užkandžiai. Įvairūs patiekalai. III. Grybai. 1. Sūdyti grybai: Šalti užkandžiai. Šilti užkandžiai. Apkepai. Įvairūs patiekalai. Kepiniai. 2. Džiovinti grybai: Sriubos. Šilti patiekalai. Apkepai. Padažai. Kepiniai. IV. Daržovių konservai. 1. Sūdytos-raugintos daržovės: Šalti patiekalai. Sriubos. Šilti patiekalai. Apkepai. Kepiniai. Įvairūs patiekalai. 2. Koservuotos daržovės: Šalti užkandžiai. Šilti užkandžiai. Sriubos. Šilti patiekalai. Apkepai. Patiekalai iš pomidorų tyrės ir sulčių. Padažai. V. Konservuoti vaisiai. 1. Vaisiai hermetiškoje taroje: Šilti patiekalai. Saldūs patiekalai. Kepiniai. 2. Sultys: Sriubos. Saldūs patiekalai. Gėrimai. 3. Uogienės ir marmeladai: Šilti patiekalai. Saldūs patiekalai. Padažai. Kepiniai. 4. Džiovinti vaisiai: Šilti patiekalai. Saldūs patiekalai. Padažai. Kepiniai. VI. Pieno konservai ir sūriai. Avižinių dribsnių tyrė su kondensuotu pienu. Varškė su vaisiais ir kondensuotu pienu. Ledai iš kavos su kondensuotu pienu. 1. Sūriai: Šalti užkandžiai. Šilti patiekalai. Kepiniai. VII. Pusgaminiai: Mėsos pusgaminiai.Žuvies pusgaminiai. Miltiniai pusgaminiai. Įvairūs paruoštų miltelių pusgaminiai. Įvairūs dribsniai ir sausainiai. Sausainiai. Glajai. Džiovinta duona: Šilti patiekalai. Sriubos. Saldūs patiekalai.

Būklė-labai gera, bet patrinta nugarėlės apačia ir viršus.
1 Vienetas