• Išparduota
Pagirskaja A. (sudarytoja) - Žydų valgiai
search
  • Pagirskaja A. (sudarytoja) - Žydų valgiai

Pagirskaja A. (sudarytoja) - Žydų valgiai

3,45 €
Nėra mokesčio
1992, Lietuvių kalba, YAD, 112 p., m.v.
Būklė: Labai gera
Kiekis
Išparduota

  Duomenų apsauga

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Žydų virtuvė - viena iš seniausių ir gerai žinoma pasaulyje. Knygoje supažindinama su kai kuriais žydų nacionalinės virtuvės receptais, ypatybėmis ir maisto gaminimo paslaptimis ir gudrybėmis. Žydų taisyklingą maitinimąsi reglamentuoja kašrutas, t.y. maisto produktų pasirinkimo bei valgių gaminimo sąvadas., o taip pat valgymo ritualas. Pagal kašrutą besąlygiškas pirmumas teikiamas augalinės kilmės maistui. Mėsiškus valgius, kuriems gaminti panaudota jautiena, veršiena, aviena arba paukštiena, kašrutas laiko menkesnės vertės maistu. Tuo pačiu draudžiama vartoti maistui kiaulieną, plėšrūnų bei paukščių giesmininkų mėsą. Valgomomis pripažintos tiktai žvynuotos, pelekus turinčios žuvys.