Binkauskienė E. - Kepiniai
search
  • Binkauskienė E. - Kepiniai

Binkauskienė E. - Kepiniai

3,45 €
Nėra mokesčio
1977, Lietuvių kalba, Mokslas, 131 p., 12 p. su iliustr., k.v.
Būklė: Gera
Kiekis
Paskutinė prekė

  Duomenų apsauga

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Kepiniai yra skanus, daug energijos teikiantis maistas. Pagrindinę kepinių dalį sudaro angliavandeniai (miltai, cukrus). Kad kepinius organizmas galėtų lengvai įsisavinti, jie turi būti išakiję, purūs. Pagal gamybos technologiją ir išpurenimo būdą kepiniai skirstomi į šias pagrindines grupes: mielinius, pustrapius (su kepimo milteliais), trapius, sluoksniuotus, biskvitinius ir plikytus. Kiekvieną šią grupę sudaro įvairus kepinių asortimentas. Taigi, norint išmokti kepti, reikia žinoti ne šimtus receptų, bet pagrindinių tešlų grupių gaminimo technologiją, o jau įvairesnių kepinių galima sukurti pagal savo skonį ir sugebėjimus. Šiuo darbu siekiama supažindinti jaunas šeimininkes su miltinės konditerijos pagrindinių tešlų gaminimo technologija. Jame pateikiama po keletą pagrindinių tešlų receptų ir po keliolika pagal šiuos receptus gaminamų būdingesnių kepinių, nemaža originalių kepinių bei papuošimo elementų pavyzdžių. Knyga gausiai iliustruota.

Būklė-labai gera, bet patrinti viršelio kampai ir kraštai, o vienas puslapis truputį įplyšęs ties įrišimu.
1 Vienetas